English (UK)Greek (GR)


Ionis ToursΤο Ionis Τours ιδρύθηκε το 1980.

Ο Γιάννης και η Μαίρη Μπαρούνη, άνθρωποι με ανήσυχο πνεύμα, εραστές της αναζήτησης του φυσικού κάλλους και την ανάγκη επαφής και γνωριμίας με κοντινούς και μακρινούς και άγνωστους πολιτισμούς, Ένιωσαν την προσωπική ανάγκη να δημιουργήσουν ένα γραφείο τουρισμού που θα αποτελούσε για τους συμπολίτες τους αλλά και τους ίδιους "ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ".

Θέλησαν λοιπόν να προσφέρουν ταξιδιωτικές εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών.
Με  σκοπό την εκπλήρωση αυτού του στόχου της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας δηλαδή, κινήθηκαν πρωταρχικά με την ανάδειξη του πολιτισμού της γηραιάς ηπείρου.
Γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '80 εγκαινιάσθηκαν προορισμοί που έφεραν τους ταξιδιώτες κοντά στην αστείρευτη ελληνική ομορφιά και στον ανεκτίμητο αρχαιολογικό της πολιτισμό.

Στις  αρχές της δεκαετίας του '90 ξέφυγαν από τα στενά όρια της Ευρώπης,
με υπερατλαντικές εξορμήσεις στην ασιατική ήπειρο, στις ηνωμένες πολιτείες, λατινική Αμερική, αφρικάνικη ήπειρο και ακόμη στην Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Οι 5 αστέρων παροχές του γραφείου, έγιναν ευρύτερα γνωστές μέσω του καλύτερου τρόπου διαφήμισης, που δεν είναι άλλος από την μετάδοση των καλύτερων εντυπώσεων που έφερναν οι ταξιδιώτες.

Έτσι τα όρια της κοινωνίας του Βόλου έγιναν στενά και οι άνθρωποι δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας (ξενοδοχεία, πούλμαν, εστιατόρια), η οποία επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση και στη μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων και λύσεων που προτείνονται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του ταξιδιώτη.

Ακόμη, μεγάλοι οικονομικοί και πνευματικοί φορείς της τοπικής κοινωνίας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους με την ανάθεση εκδρομών των πολυμελών συλλόγων τους στην πολύχρονη εμπειρία μας.

Αλλάζοντας χιλιετία το Ionis Tours διατηρεί ακμάζουσα πορεία και οι ομαδικές εκδρομές διαδέχονται η μια την άλλη σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αξέχαστες εορταστικές εκδρομές τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, εκδρομές σε εξωτικούς προορισμούς και αμέτρητες ακόμη επιλογές που κάλυπταν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών!

Το 2005, το πρακτορείο υποδέχεται ένα νέο μέλος, την Άρτεμις Μαντούδη, ένα νεαρό κορίτσι το οποίο πριν ακόμη αποφοιτήσει από την σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων, εργάστηκε σε πολλά τουριστικά γραφεία και επιχειρήσεις και αγάπησε τον τουρισμό. Γεμάτη όνειρα, καινοτόμες ιδέες και διάθεση για δουλεία συνεργάστηκε άψογα με όλο το προσωπικό και αφού πρώτα υπήρξαν συνεργάτες με τον Γιάννη Μπαρούνη, από το 2019 που δυστυχώς ο αείμνηστος ταξιδιωτικός πράκτορας και ιδρυτής του γραφείου "έφυγε" από τη ζωή, είναι η νέα ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του  Ionis Tours συνεχίζοντας με τον τον ίδιο ζήλο την διοργάνωση ταξιδιών σε μοναδικούς προορισμούς.


poster 1 page 0001
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ψηφιακή Σύγκλιση" | Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου  Αιγαίου


 

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.